لیست اختراعات سپيده يوسف زاده ثاني
نگراني هاي روز افزون پيرامون خطرات بالقوه مرتبط با مصرف غذاهاي با چربي زياد سبب شده است تا صنعت غذا به توسعه فرمولاسيون هاي جديد و اصلاح محصولات غذايي سنتي و صنعتي به فر آورده هاي با چربي كمتر روي آورد. توسعه زندگي ماشيني و شهري منجر به تغييرات زيادي در الگوهاي غذايي و شيوه زندگي مردم شده است كه در اين بين مصرف فرآورده هاي سوخاري و خميري خصوصا ماهي ومرغ و فرآورده هاي دريايي و ماكيان در چند سال گذشته بسيار رايج شده است .مرغ وگوشت سفيد يكي از محبوبترين محصولات در تعداد زيادي از كشورهاست كه دليل عمده محبوبيت آن طعم بي نظير و بافت منحصر به فرد آن است. رويكرد اصلي اين طرح فرموله كردن ناگت كم چرب با جايگزيني آرد سويا و اعمال امواج فراصوت بوده است. در كنار اين هدف ، اهدافي نظير بهبود كيفيت و بافت فر آورده هاي گوشتي، ارايه محصول جديد و كم چرب و رژيمي با محتوي چربي و كلسترول پايين تر و ارتقائ سطح سلامت عمومي جامعه نيز مد نظر بوده است.
موارد یافت شده: 1